Even een kort “nieuws” blogje!

Zoals je misschien gemerkt hebt is de site even niet bereikbaar geweest en missen er hier en daar nog wat dingen (met name foto’s). Ik heb de website onlangs verhuisd naar een andere host en helaas ging dit wat moeizaam, dus heb ik de website deels opnieuw op moeten bouwen. Alle teksten en bestanden zijn bewaard gebleven, maar hier en daar moet het weer terug op zijn plek gezet worden. Met name de foto’s missen nog op heel veel pagina’s (oa foto’s op de nestpagina’s).

Ik hoop de komende weken de website weer helemaal tot in details af te werken. Ik ben momenteel vrij dankzij de lock-down dus tijd genoeg. 😉

Ondertussen ook bezig aan een nieuw “projectje” welke ik op de hoofdpagina en op Facebook al vermeld heb: mousery Pollux! In 2022 hoop ik van start te gaan met het hobbymatig fokken van kleurmuizen. Onlangs heb ik mijn eerste fokmuizen gehaald bij Mousery Morningstar, twee dames en een heer. Het doel is natuurlijk tamme gezonde muisjes en ik heb besloten me te richten op de kleur zwart tan.

Meer info over mijn mousery kun je vinden op de nieuwe website die ik hiervoor gemaakt heb: www.mouserypollux.nl en natuurlijk heeft de mousery ook een eigen Facebook pagina.

Zal ook proberen binnenkort weer eens een informatief blogje te schrijven, even zien hoe het loopt qua tijd. 🙂 Ik verwacht de komende twee maanden meerdere nestjes dus het wordt weer en drukke boel!

Categorieën: algemeennieuws