Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Aanwezige nestjes

Kijk bij aanwezige nestjes voor de reeds geboren nestjes.

Nestplanning Augustus 2022

Castor’s M2/N2-nest

Castor’s Kleio x Castor’s Demolition Man

Kleio

Kleio

Dekking gepland in augustus 2022, verwacht rond september, mits alles goed verloopt verhuizen de rittens in november. Reserveringen openen na de dekking, gedeelde reserveringslijst met het nestje van Kallisto!

Kleio is een mooie bescheiden meid, wat terughoudend van karakter maar eenmaal bij je heeft ze het wel naar haar zin. Ze is mooi van bouw, echt een prachtig agouti ratje. Haar geplande date Demolition Man is een heerlijke stabiele en mensgerichte kerel. Hij is sociaal naar mens en dier, dol op aandacht en een van de favorietjes van zijn eigenaar.

Demolition Man

Demolition Man

Mijn hoop is dat de rittens het karakter van papa mee krijgen en natuurlijk verder mooi en gezond zijn. De verwachte kleuren zijn agouti, met kans op zwart, cinnamon(/mink) en chocolate (/agouti). Gladhaar en silken vachtjes. Allen gewoonoor.

Stamboom Database Stamboom .pdf

 

Castor’s M2/N2-nest

Castor’s Kallisto x Ai’s Financier

Kallisto

Kallisto

Dekking gepland in augustus 2022, verwacht rond september, mits alles goed verloopt verhuizen de rittens in november. Reserveringen openen na de dekking, gedeelde reserveringslijst met het nestje van Kleio!

Kallisto is een knap meisje, stiekem best een knuffelkont maar net als haar zus soms wat terughoudend. Haar geplande date Financier is een lieve vent, doet graag zijn eigen ding en is makkelijk in de groep.

Financier

Financier

Ik hoop op lieve makkelijke ratjes met sociaal karakter. De verwachte kleuren zijn agouti, met kans op zwart, cinnamon(/mink), en chocolate (/agouti). Effen en berken tekeningen. Gladhaar en rex vachtjes. Allen gewoonoor.

Stamboom .pdf

 

Nestplanning Najaar 2022

Later in het jaar rond september/oktober en rond november/december staan de nestjes van Lotus, Furikake, Rain en Hyena gepland. De bedoeling is om twee nesten tegelijk te hebben en na 1 a 2 maanden weer twee nestjes, zodat niet alles tegelijk geboren wordt.

September/Oktober

Castor’s Lotus x ???

Voortzetting van mijn downunder-lijn, al is Lotus zelf geen downunder en is de kans aanwezig dat ook de dekman niet downunder zal zijn. Lotus is een lieve sociale zwart berken meid, ik heb haar gehouden vanwege haar leuke karakter!

Casa Cara’s Furikake x ???

Leuke zwart Japanner dame geboren bij rattery Casa Cara en nakomeling van mijn eigen lijnen. Haar beide ouders zijn Castors, dus mijn plan is om een wat minder verwante dekman voor haar uit te zoeken.

Oktober/November

Rain

Rain

Ai’s Rain x ???

Bij gebrek aan silken nageslacht uit mijn eigen dames en omdat de vader niemand minder dan mijn eigen Yokai is heb ik Rain in huis genomen. 🙂 Rain is een prachtige zwart silken dame, erg leuk nieuwsgierig meisje! Over haar date ben ik nog aan het twijfelen, er zijn wat goede opties!

Ai’s Hyena x Castor’s Hatsikidee

Hyena

Hyena

Yeener yeener! Hyena komt uit het Beekse Bergen dieren nestje van Ai Rattery! Haar moeder Giraf is een volle zus van mijn eigen Gatomon die helaas niet zwanger werd. Ze is zwart berken downunder, waardoor ze effen/mitted lijkt te zijn maar genetisch is ze zeker downunder! Haar geplande date is Hatsikidee, een ventje uit mijn H2-nest die erg leuk is opgedroogd en sinds kort terug in de rattery woont met vriendje Indiana.