Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Aanwezige nestjes

Kijk bij aanwezige nestjes voor de reeds geboren nestjes van Yngvi (D2-nest), Zelda (E2-nest) en Ysera (F2-nest). Inmiddels zijn alle rittens gereserveerd! 🙂

Nestplanning April 2021

Tegen het voorjaar van 2021 staan de twee meisjes uit het A2-nest in de planning en bij Marijke in Waalwijk staat er een nestje gepland met Castor’s Bij. 

Reserveringen zijn geopend: download het reserveringsformulier, vul deze in en email naar reserveringen@ratterycastor.nl. De lijst voor dames is inmiddels behoorlijk vol, voor mannen is er nog te reserveren! Geef duidelijk aan of je rittens wilt uit de nestjes in gemeente Terneuzen (nestjes van Amaterasu en Atatakakunakatta) of het nestje in Waalwijk (nestje van Bij). In principe komen er twee aparte reserveringlijsten voor de nestjes van de A2tjes en het nestje van Bij.

Castor’s G2/H2/I2-nest te Waalwijk

Castor’s Bij x Ai’s Sokka

Gedekt in de nacht van 31 maart op 1 april, verwacht rond 23 april 2021. Dit nestje wordt geboren en groeit op bij Marijke in Waalwijk. Ophalen zal ook in Waalwijk gebeuren.

Castor’s Bij is afkomstig uit mijn B2-nest en is een erg leuke mensgerichte meid. Ze komt graag aandacht vragen en is heus “traliebehang”. 🙂 Echt het favorietje van baasje Marijke. De geplande dekman is Ai’s Sokka, een ingetogen maar lief ventje afkomstig van Ai Rattery. Met hem wil ik het downundergen terug in de B2tjes fokken, afkomstig van een andere lijn dan mijn ‘eigen’ downunders. Sokka’s moeder Gracie is een Russisch blauw japanner downunder afkomstig Tsjechië (Rattery Mouseville).

Qua variëteiten verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw in Berken en Japanner tekeningen, deels ook Downunder. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het nestje van Bij op de nestpagina.

Castor's Bij

Castor’s Bij

24 april 2020

Ai’s Sokka

Castor’s G2/H2/I2-nest

Castor’s Amaterasu x Ai’s Sokka

Gedekt in de nacht van 3 op 4 april, verwacht rond 26 april 2021.

Amaterasu is een leuk zwart japanner meisje uit mijn A2-nest, ik wil haar graag laten dekken door Sokka. Beiden komen uit een lijn grotendeels onverwant aan mijn andere downunders waarmee ik hoop gezondere downunder te fokken.

Qua variëteiten verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw in Japanner en Japanner Downunder. Gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het nestje van Amaterasu op de nestpagina.

19 oktober 2020

Castor’s Amaterasu

24 april 2020

Ai’s Sokka

Castor’s G2/H2/I2-nest

Castor’s Atatakakunakatta x Castor’s Tenzin

Gedekt in de nacht van 8 op 9 april, verwacht rond 1 mei 2021.

Atatakakunakatta komt uit mijn A2-nest en is grotendeels onverwant aan mijn andere downunders. Ze mag gaan daten met Castor’s Tenzin, een erg leuke knappe zwart japanner vent uit het T-nest.

Qua variëteiten verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw in Japanner en Japanner Downunder. Gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het nestje van Atta op de nestpagina.

Castor's Atatakakunakatta

Castor’s Atatakakunakatta

Castor's Tenzin

Castor’s Tenzin