Onderstaande nestjes zijn momenteel aanwezig in de rattery, in de meeste gevallen zijn de rittens reeds besproken en is er dus ook niet meer te reserveren voor rittens uit deze nestjes.

Kijk bij de nestplanning voor geplande nestjes en wanneer je hiervoor kunt reserveren. Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat.


Castor’s J2-nest

Castor’s Chihiro x Shita’s Xtraatje

Geboren op 3 september 2021! 12 rittens, waarvan 6 vrouwen en 6 mannen – 1v en 1m overleden. Reserveringen gesloten.

Chihiro en Chin-suru zijn volle zusjes uit mijn C2-nest en zijn beide Russisch Blauw Japanner Downunder. Beide zijn erg leuke mensgerichte meisjes, erg nieuwsgierig en halen graag kattenkwaad uit.

Xtraatje komt uit rattery Shita’s X-nest en is een knappe stoere kerel, soms wat pittig maar niet tot vervelends toe. Hij is verwant aan mijn lijn via mijn eigen K-nest, zijn overgrootmoeder Kyan komt uit dat nest en nestgenootjes van haar zitten ook achter mijn C2tjes. Xtraatje’s vader Pom komt van een goede rattery uit Polen (Rotta Taivas). Xtraatje woont bij mij.

Uit deze combinatie verwacht ik 100% Russisch blauw en kleuren op Russisch blauw-basis (kans op duifgrijs, bluepoint siamees, etc). Allen berken en “berken downunder”, hoe dit gaat tonen is nog niet zeker – mogelijk als variberken downunder maar mogelijk ook als “effen” (downunder tekening verbergt de berken vlek). Allen gladhaar en gewoonoor.

Castor's Chihiro

Castor’s Chihiro

Shita's Xtraatje

Shita’s Xtraatje