Gegevens

(Roep)naam Rem
Geslacht vrouw
Afkomst eigen fok, R-nest
Ouders Castor’s Mogwai x Rapalje’s Ivarr
Geboortedatum 26 april 2019
Kleur cinnamon
Tekening effen
Vachtsoort gladhaar
Oorstand gewoonoor
Drager van Russisch blauw, mogelijk zwart, siamees en Engels blauw
Gencode A_Ddmm
Fokinfo niet fokgeschikt

Over Rem

Net zoals haar zus Ryuk is Rem niet de grootste fan van opgepakt worden, maar ontspant sneller en vind het dan stiekem best gezellig. Ze is op zich niet verkeerd uitgegroeid, maar nog steeds geen groot fan van handen en ik vind haar karakter niet bijzonder genoeg om in te zetten. Geen nestje voor Rem dus, maar wel een lekker lui leventje in de kooi met haar vriendinnen. 🙂

Vernoemd naar een god of death uit de manga en anime serie “Death Note”.

Nieuws

17 februari 2022: Overleden, was oud en op. 2 jaar en 9 maanden oud geworden.

20 februari 2021: Eindelijk eens een fotoshoot met Rem en Ryuk gedaan. Ze zijn inmiddels vrij relaxt geworden en prima op te pakken. Heb ze uiteindelijk niet meer laten steriliseren aangezien het thuis gewoon goed ging en het oppakken met het ouder worden ook beter ging.

5 december 2019: Blijkbaar heb ik de goden verzocht met voorgaande update, Rem heeft tijdens logeren hard gebeten. Overweeg om haar en Ryuk te laten steriliseren, evt met een implantaat..

1 december 2019: Net als zusje Ryuk is Rem uitgegroeid tot een knap meisje. Ze is nog steeds relaxter dan haar zus, maar ook geen fan van opgepakt worden en gedoe aan haar lijf. Ik heb haar wel mee genomen naar de keuring op het Rian Rat Event en ze heeft niet eens de titel “Dramaqueen” gewonnen, dus ze viel toch wel mee. :p Toch besloten geen nestje met haar te doen, qua karakter gewoon niet bijzonder genoeg om in te zetten.

Foto’s

[ngg src=”galleries” ids=”196″ display=”basic_thumbnail” template=”/customers/c/8/f/ratterycastor.nl/httpd.www/wp-content/themes/onetone-pro/nggallery/gallery-caption.php”]