30 juli 2018

Gegevens

(Roep)naam Jalapeno Jack, Jalapeno, Pino
Geslacht man
Afkomst mijn J-nest
Ouders Castor’s HedwigCastor’s Flowix
Geboortedatum 17 december 2017
Kleur albino
Tekening nvt
Vachtsoort gladhaar
Oorstand gewoonoor
Drager van Engels blauw, Russisch blauw, mink, mogelijk chocolate en berken
Gencode aaccDdGgMm
Fokinfo niet meer fokgeschikt

Over Jalapeno Jack

Jalapeno is een van de ratten oorspronkelijk van Rian van rattery Rapalje. Hij is sinds kort hier komen wonen, aangezien hij van mij afkomstig is en hij eventueel in de toekomst als dekman kan worden ingezet.

Jalapeno Jack is zoals meerdere ratten van Rian vernoemd naar een kaassoort, zelf noem ik hem meestal Jalapeno omdat ik dit leuk vind klinken en hij een broertje heeft die ook al Jack wordt genoemd.

Nieuws

1 november 2019: Het ging zoals te lezen al even niet lekker met Jalapeno en de afgelopen dagen zwol hij op aan zijn kop. Bij de dierenarts bleken het zijn lymfeklieren te zijn, waarschijnlijk tumoreus.. ik heb hem in laten slapen. 🙁

oktober 2019: Besloten dat Jalapeno niet meer fokgeschikt is. Zijn conditie is namelijk erg matig en sinds kort veel porfyrine rond zijn oogjes. Jammer, verder een heerlijk lief ventje!

april 2019: Last van abcesjes, groot abces op zijn rug was heel snel gegroeid en open gesprongen en een tweede kleiner abces open gemaakt en uitgespoeld. Uiteindelijk helemaal genezen.

2 juni 2018: Hier komen wonen.

Foto’s

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”159″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”300″ thumbnail_height=”225″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Start slideshow]” template=”/customers/c/8/f/ratterycastor.nl/httpd.www/wp-content/themes/onetone-pro/nggallery/gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]