Gegevens

Naam

Geslacht

Afkomst

Geboortedatum

Variëteit

Gencode

Fokinfo

Rapunzel

vrouw

opvang, afkomstig van kinderboerderij

geschat rond half 2014

argente dumbo

A_rr dudu

absoluut niet fokgeschikt, opvanger!

 

Over Rapunzel

.

Als rattery heb je al snel een kooi vol met rattery-ratjes en helemaal van eigen fok, maar ik vind het fijn om ook wat opvang ratjes er tussen te hebben. Zo kwam ik Rapunzel en haar vriendinnen tegen en ik viel als een blok voor haar. Wat zeg ik, de hele groep kwam naar hier zodat er een aantal vanuit hier een nieuw baasje kon vinden en een of twee zouden hier blijven als huisdier.

Rapunzel is een ontzettend zachtaardig meisje, ze houdt van kriebels en is zó lief en rustig! Echt helemaal verliefd op haar!

Nieuws

11 juni 2017: Overleden in de kooi aangetroffen. Ze was al een tijdje oud aan het worden en kreeg haar oortjes zelf niet meer zo goed schoon, maar was verder nog actief. Rust zacht meisje.

29 augustus 2016: Het gaat goed met Rapunzel! Ze ziet er niet eens oud uit, maar zo heb ik er nog een paar. 😉 Ze komt graag kriebels halen.

22 november 2015 – Rapunzel en haar vriendinnen zijn hier komen wonen! Momenteel woont ze dus nog in de ‘opvanggroep’, uiteindelijk zal ze geïntroduceerd worden in mijn eigen vrouwengroep.

Foto’s

Volgt.