[singlepic id=2959 w= h= float=none]

Gegevens

Stamboom

Naam

Geslacht

Afkomst

Stamboomnummer

Geboortedatum

Variëteit

Draagt
mogelijk

Gencode

Fokinfo

Donna

vrouw

eigen fok, D-nest

CAS-D1-V04

16 augustus 2015

cinnamon berken

zwart en Russisch blauw, mogelijk albino, chocolate en Am. blauw

A_B_C_D_mm Hh

moeder F-nest

Over Donna

Leuk mensgericht dametje uit mijn D-nest. Heeft een witte berkenvlek op de buik. Heerlijk stabiele meid, nooit problemen en gewoon een gezellige sociale aanwezigheid in de kooi. 🙂

Ze is vernoemd naar Donna uit de serie “Doctor Who”.

Nieuws

15 januari 2018: In laten slapen vanwege hypofysetumor(symptomen), hoewel ze er nog goed onder was ging ze wel achteruit en wilde ik haar verder lijden besparen.

1 december 2017: Haar vermeende “kaak/wang abces” is onlangs open gegaan en met spoelen en honingzalf zowaar genezen. Bult in haar oksel onveranderd, gezien het gesnuffel ga ik haar niet laten opereren. Hopelijk blijft ze nog lang goed.

18 november 2017: Abces op haar wang ontdekt, besloten het aan te kijken en als het niet goed gaat haar in te slapen. Ze heeft ook een klein bultje in haar oksel en snuffelt wat.

29 augustus 2016: Ontzettend leuke en mooie meid! Ze is moeder geworden van het F-nest.

28 februari 2016: Groeit als kool, weegt nu 340 gram! 🙂

19 oktober 2015: Weinig te melden hier, ze groeit goed en weegt al meer dan 200 gram.

[singlepic id=2674 w= h=120 float=none]

Foto’s

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”104″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”300″ thumbnail_height=”225″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Start slideshow]” template=”/customers/c/8/f/ratterycastor.nl/httpd.www/wp-content/themes/cwp-robi/nggallery/gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Meer foto’s van Donna als jong ritten zijn te zien op de nestpagina van het D-nest.