Rapalje's Xanatos

Naam Xanatos, Koalaneusje, Xtra
Geslacht man, gecastreerd
Afkomst Rattery Rapalje’s X-nest
Geboortedatum 9 december 2012
Variëteit sealpoint roodoog himalayan (mogelijk agoutipoint)
Draagt cinnamon, mogelijk pearl
Gencode A_ of aa cchbebe Mmpe_
Stamboom download .PDF of van rattery Rapalje
Online database ga naar de database
Fokinfo niet fokgeschikt, gecastreerd

Na twee jaar kreeg ik dan eindelijk een echte Rapalje rat! Xanatos zou alleen over blijven uit het X-nest van Rattery Rapalje en het was eigenlijk al afgesproken dat hij samen met Anakin geplaatst zou worden, dus die laten we natuurlijk niet zitten! Xanatos is naar mensen een ontzettend lief mannetje en een echt zoutzakje, wanneer je hem oppakt hangt hij helemaal slap.

Updates

17 april 2015 – Xanatos is langzaamaan een oud ventje aan het worden, zijn spiermassa is al verminderd dus hij krijgt nu regelmatig een papje met Easy Mover tegen de achterhandverlamming.

oktober 2014 – Inmiddels zit Xanatos terug in de groep. Hij en zijn kooigenoten zitten duidelijk beter in hun vel nu Xanatos gecastreerd is.

28 augustus 2014 – Zonder Davies in de kooi stortte Xanatos zich op Kenobi en Anakin, ze zaten veelal weggedoken in de kooi en er werd wat af gevochten. Xanatos was dus duidelijk het probleem en ik heb hem daarom laten castreren, hopelijk wordt hij hierdoor wat milder en kan hij uiteindelijk weer terug in de groep.

augustus 2014 – Xanatos en Davies hebben al een tijdje af en toe mot met elkaar, en ik vermoed dat dit onlangs is geëscaleerd aangezien Davies verwondingen heeft. Davies zit nu bij de rittens, wanneer hij hersteld is wil ik proberen hem weer terug bij de groep met Xanatos te zetten.

Foto’s

[FAG id=6362]