Naam Bagheera
Geslacht man
Afkomst eigen fok, B-nest
Geboortedatum 1 november 2014
Variëteit zwart berken
Draagt Russisch blauw en mink, mogelijk albino en Am. blauw
Gencode aaDd Hh rere
Stamboom download. PDF
Stamboom nummer CAS-B2-M04
Online database ga naar database
Fokinfo vader F-nest

Een heerlijk stevig en lief ventje uit mijn B-nest. Hij is lekker mensgericht en vaak als een van de eerste aan het deurtje. Hij is makkelijk te onderscheiden van de andere zwarte ratjes in de kooi, echt een leuk ventje. Hij is vernoemd naar de zwarte panter uit Jungle Book.

Updates

21 maart 2017: Bagheera is ingeslapen. Zijn snoet was opeens opgezwollen, waarschijnlijk was de melanoom naar binnen aan het groeien.

30 augustus 2016: Bij bezoek aan de dierenarts Bagheera’s bultje meteen even laten bekijken en het is waarschijnlijk een melanoom. We gaan hier verder niks aan laten doen gezien de locatie (lastig qua narcose, operatie én herstel) en gelukkig groeit het ook amper. Het is ook onwaarschijnlijk dat dit erfelijk is maar uiteraard hou ik het in de gaten!

29 augustus 2016: Het gaat goed met Bagheera, lekker stevig kereltje. Heeft wel een wratje bij zijn neus, hier heeft hij gelukkig geen last van.

 22 april 2016: Vader geworden van mijn F-nest!

4 december 2015: Inmiddels een jaar oud, hij is uitgegroeid tot een knap en lief ventje maar wel wat klein. hij weegt 455 gram.

17 april 2015: Bagheera groeit als kool! Een lieve vent met een lekker bekkie, ik ben benieuwd hoe hij zich de komende maanden ontwikkelt!

Foto’s

Meer foto’s van Bagheera als jong ritten zijn te zien op de nestpagina van het B-nest.