Alle dames zijn inmiddels geplaatst! 😀

Eigenlijk was ik op zoek naar een opvangertje voor in mijn eigen groep, maar ik kwam deze meiden tegen en ze hadden eigenlijk een nieuw opvangadres je nodig van waar uit ze nieuwe baasjes konden vinden. Een of twee dames hou ik zelf (niet voor de fok uiteraard! 😉 ), maar de rest is plaatsbaar!

Ze zijn stuk voor stuk ontzettend lief en tam, het zijn hele rustige makkelijke dames die je zonder problemen kunt oppakken. Ze zijn opgevangen van een kinderboerderij die beweerde dat ze bijten, dit doen ze bij gewoon hanteren zeer zeker niet. Wel is het zo dat deze dames af en toe op hun rust gesteld zijn, de kinderboerderij is maar 3 dagen per week open en dus zijn ze ook niet meer aandacht gewend.

Door de persoon die ze oorspronkelijk heeft opgevangen en ook als vrijwilliger bij de kinderboerderij werkt zijn de dames goed gesocialiseerd. Ze zijn zelfs redelijk zindelijk en poepen in het toiletje!

Op vreemde ratten reageren ze compleet neutraal; pas tijdens de intro moet even worden uitgemaakt wie de baas zal zijn, maar dit is bij een van de geplaatste dames prima gelukt.

[nggallery id=90 template=caption]

Filmpjes