Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Actuele nesten

Castor’s Y-nest

Castor’s Varg x Lola’s Nootka

Geboren op 27 mei 2020, 15 rittens waarvan (ovb) 10 vrouwen en 5 mannen. 1 vrouwtje overleden. Alles is gereserveerd!

De volgende generatie in de silken lijn, met de twee aangehouden dames uit mijn V-nest: Varg en Valkyrie. Varg mag uit logeren om te gaan daten met Nootka van rattery Lola!

Over Varg: Een hele lieve relaxte meid. Ze draait goed mee in de groep met haar sociale karakter, maar staat ook graag bij de deur om te kijken wat er aan de hand is en om aandacht te krijgen.

Over Nootka: Nootka is een van de mannen van rattery Lola en oh my, wat een knapperd! Lekker breed en mannelijk qua type, en met een leuk karakter. De fokker omschrijft hem als “eeuwig ritten”, alleen dan met minder gestuiter. 😉

Ik verwacht bijdehante karaktertjes met een goede dosis humor. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, met een kansje op chocolate agouti, cinnamon, cinnamon pearl en ook een redelijke kans op himilayan, allen effen. Zowel gladhaar als silken vacht. Allen gewoonoor.

Klik hier om meer te lezen over het nestje.

Castor's Varg

Castor’s Varg

Lola’s Nootka

Castor’s Z-nest

Castor’s Valkyrie x Castor’s Pollux

Geboren op 4 juni 2020. Een ritten geboren en die hou ik zelf. 🙂

De volgende generatie in de silken lijn, met de twee aangehouden dames uit mijn V-nest: Varg en Valkyrie. Valkyrie mag gaan daten met mijn eigen Pollux.

Over Valkyrie: Valkyrie is een eigenzinnig dametje die goed meedraait in de groep. Erg sociaal en nieuwsgierig van karakter. Ze vind oppakken wat spannend en moet soms even aan de situatie wennen, maar vind het dan stiekem toch wel gezellig! Is verder een hele lieve mensgerichte meid. 🙂

Over Pollux: Een leuke knappe vent uit mijn P-nest welke bij Marijke is geboren. Helaas heb ik van zijn zus Pantalaimon geen nakomelingen, dus ik vind het erg leuk dat hij nu kan gaan dekken. Ik vermoed dat hij de alfa is in zijn groep, mogelijk samen met maatje Ollivander.

Ik verwacht bijdehante karaktertjes met een goede dosis humor. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, met kans op zwart, cinnamon/mink, chocolate (agouti) en Russisch blauw agouti in effen en berken. Zowel gladhaar als silken vacht. Allen gewoonoor.

Klik hier om meer te lezen over het nestje.

Castor's Valkyrie

Castor’s Valkyrie

Castor's Pollux

Castor’s Pollux

 

Vervolgplanning

Castor’s A2-nest

Ai’s Katara x Castor’s Sora

Dekking gepland vanaf augustus 2020!

Om de downunder lijn te versterken is Ai’s Katara hier komen wonen, zij mag met mijn eigen Sora gaan daten!

Over Katara: Katara is een bescheiden meisje, ze had wat tijd nodig om los te komen maar rent nu lekker met haar vriendinnen mee naar het deurtje om te kijken wat er gebeurd.

Over Sora: Een knappe vent uit mijn “oude” Japanner lijn, nog voor ik er downunder in kruiste. Hij is een makkelijke relaxte kerel die van jongs af aan samen woont met drie gezellige vriendjes die nooit problemen maken.

Uiteraard hoop ik dat Sora’s relaxte karakter goed matcht met Katara’s zachtaardige maar nieuwsgierige aard en dat de rittens leuke relaxte ratjes worden. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw met Japanner en Japanner downunder tekeningen. Allen gladhaar en gewoonoor.

Ai's Katara

Ai’s Katara

Castor's Sora

Castor’s Sora

Castor’s B2-nest

Castor’s Wagyuu x ???

Dekking gepland vanaf september 2020!

Uit mijn W-nest heb ik Wagyuu aangehouden om Japanner/dowunder lijn mee voort te zetten. Dekman moet ik nog over beslissen!

Over Wagyuu: Erg leuk mensgericht meisje, staat vanaf begin af aan al gelijk aan het deurtje om aandacht te vragen.

Meer info volgt nog zodra ik weet welke dekman ik ga gebruiken! 🙂

Castor's Wagyuu

Castor’s Wagyuu

Castor’s C2-nest

Castor’s Xion x ???

Dekking gepland vanaf oktober 2020!

Uit mijn X-nest heb ik eindelijk een downunder dametje kunnen aanhouden, Castor’s Xion! Dekman moet ik nog over beslissen!

Over Xion: Lief bescheiden meisje, is wat klein van stuk maar mooi in proportie en samen met haar zus een gezellig stel.

Meer info volgt nog zodra ik weet welke dekman ik ga gebruiken! 🙂

Castor's Xion

Castor’s Xion