Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Actuele nesten

Castor’s U-nest te Terneuzen

Castor’s Pantalaimon x Rapalje’s Pretty Randell

Helaas is het nestje van Pan op 10 september dood ter wereld gekomen. Gelukkig gaat het met Pan zelf goed.

Over Pan: Een leuke knappe meid, zit graag bij je maar gaat net zo lief op onderzoek uit!

Over Randell: Erg leuke mensgerichte man, altijd vooraan het deurtje en kan ook lekker knuffelen!

Ik verwacht leuke actieve mensgerichte rittens in voornamelijk agouti, met kans op zwart, Russisch blauw en misschien ook iets van cinnamon/mink. Waarschijnlijk allemaal effen, gladhaar en gewoonoor. Kans op verzilvering. Combineren met andere nestjes mogelijk!

Lees meer over het nestje van Pan en Randell op de nestpagina!

Castor’s V?-nest te Tilburg

Castor’s Orea x Castor’s Jenobi “Makker”

Helaas is de dekking weer niet gelukt. We gaag nog een laatste poging doen met Orion’s zusje Orea, zij woont bij Miriam in Tilburg waar het O-nest ook is geboren.

Over Orion: Een erg knap en actief meisje, gaat graag op onderzoek uit. Zowel Orion als Pan zijn beiden gewoon typische knappe nieuwsgierige agouti’s!

Over Makker: Heerlijke relaxte vent, ligt graag lekker bij je te knarsen. Heeft een lekkere brede toet en Hollands welvaren. 😉 Leuke vent!

Ik verwacht lieve mensgerichte rittens voornamelijk in de kleuren agouti en zwart, met kans op cinnamon/mink, chocolate, en verrassingen. In effen en berken, allen gladhaar en gewoonoor. Combineren met andere nestjes mogelijk!

Lees meer over het nestje van Orion en Makker op de nestpagina!

Castor’s W?-nest te Tilburg

Castor’s Orion x La Tarte Au Citron Fawkes

Helaas werd Orion niet zwanger na meerdere dekkingen van zowel Castor’s James als zijn broer Makker, maar ik wil toch nog een poging met haar doen. De planning was op Fawkes te kruisen met een dochter van Pantalaimon, maar helaas is het nest van Panta dood geboren en valt dat plan dus in het water. Zodoende kwam ik op het idee om Orion te laten dekken door Fawkes, een heel andere man die wellicht Orion zwanger weet te krijgen en voor leuk nageslacht kan zorgen. 🙂

Over Orion: Een erg knap en actief meisje, gaat graag op onderzoek uit. Ze heeft een tijdje geleden een beschadiging aan haar oogje opgelopen, dit is met medicatie gelukkig goed genezen, al heeft ze er dus wel een niet werkend oogje aan over gehouden. Verder is het gewoon een hele leuke lieve meid, ik zou dolgraag alsnog kindjes van haar krijgen!

Over Fawkes: Fawkes is een chocolate berken silvermane man afkomstig uit Frankrijk, met Britse en Nederlandse roots. Hij is uitgegroeid tot een knappe rustige vent, erg sociaal en makkelijk in de groep. Hij is nog wat jong, maar ik wil de kans niet verliezen deze leuke jongen in te zetten en hij is erg stabiel en heeft niet gepuberd.

Meer info over het nestje volgt. Ik verwachte leuke stabiele rittens voornamelijk in chocolate agouti, mogelijk ook chocolate, siamees, cinnamon (coffee agouti) en verrassingen. Mogelijk ook agouti, als Fawkes dominant chocolate blijkt te zijn. Effen en berken tekeningen. Kans op silvermane vacht.

Lees meer over het nestje van Orion en Makker op de nestpagina!

4 april 2019

4 april 2019

 

Vervolgplanning

Castor’s ?-nest

Castor’s Shouyu x ???

Dekking gepland november/december 2019

16 juli 2019
Castor’s ?-nest

Castor’s Toph x ???

Dekking gepland november/december 2019

21 juli 2019