Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor, voor deze nestjes kun je al op de wachtlijst. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Nestplanning

M-nest

Castor’s Jaina x Lola’s Hagrid

Gedekt in de nacht van 19 op 20 juli, bleek helaas niet zwanger (schijnzwanger?). Wordt binnenkort opnieuw gedekt.

Over Jaina: Jaina is een heerlijk makkelijk dametje, sociaal in de groep en nieuwsgierig van aard. Ze is uitgegroeid tot een ratje met een fijne maar evenwichtige bouw, zeker een verbetering op haar moeder. đŸ™‚

Over Hagrid: Hagrid woont bij Laura en is een prachtige grote kerel uit het H-nest van rattery Lola. Hij is echt een heerlijke stevige vent en komt al snel kijken voor aandacht en koekjes. Hij is een zoon van mijn Doctor en daarmee een perfecte match voor Jaina!

Uit deze kruising verwacht ik rittens met een open mensgericht karakter en hopelijk ook een goede bouw. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, cinnamon, zwart, mink en mogelijk ook nog wat blauws. đŸ™‚ Allemaal effen, gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het M-nest op de nestpagina!

Jaina-3
Jaina
Hagrid
Hagrid

N?-nest

Castor’s Korra x Shodo

Gedekt in de nacht van 1 op 2 augustus, verwacht rond 24 augustus 2018

Over Korra: Mijn favorietje van de jongste telgen! Korra is een gezellige dame die duidelijk aanwezig is, niet alleen qua uiterlijk maar ook qua karakter. Komt graag aandacht en een aai halen!

Over Shodo: Rian heeft Shodo gehaald om het downunder-gen weer in haar Japanner lijn te fokken. Met het overnemen van deze lijn kan deze man dan ook niet ontbreken. Het is een knappe, gezonde en lieve kerel.

Dit nest kan verrassingen geven, maar ik hoop op lieve gezonde rittens in agouti, zwart, Russisch blauw en Russisch blauw agouti. Japanner en (vari)berken tekeningen, sommigen downunder. In principe gladhaar en gewoonoor met kans op dumbo, maar ook hier verrassingen mogelijk!

Lees meer over het N-nest op de nestpagina!

Castor’s Korra
shodo2
Shodo

O?-nest

Castor’s Lin x Rapalje’s Fu Manchu

Gedekt in de nacht van 8 op 9 augustus, verwacht rond 31 augustus 2018

Over Lin: Een zachtaardige lieve meid uit mijn L-nest. Ze is niet bijzonder opvallend, maar komt zeker wel een knuffel halen aan de deur! Ze is erg makkelijk en sociaal in de groep.

Over Fu Manchu: Fu is echt een heerlijke, lieve, knappe vent! Hij is nieuwsgierig van aard en steekt werkelijk overal zijn neus in. Ook naar mensen erg nieuwsgierig en in voor een knuffel. Lekker groot maar in proportie, met een stevige kop!

Uit dit nest verwacht ik lekker nieuwsgierige rittens van mooi formaat. Qua kleur verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw, met kans op chocolate en mink. Allen gladhaar en gewoonoor, wel een kans op langhaar (hopelijk niet!).

Lees meer over het O-nest op de nestpagina!

Castor’s Lin
fumanchu
Rapalje’s Fu Manchu

P?-nest

Rapalje’s tante Leah x Castor’s Ion “Orion”

Extern nest bij Marijke in Waalwijk! Voorkeur voor dit nest? Laat het weten bij je aanmelding voor de wachtlijst!

Dekking vanaf augustus 2018

Over Leah: Liefkozend “tante Leah” genoemd, en een van de laatste door Rian gefokte rittens die is uitgeplaatst. Ze is een wat timide meisje, maar erg lief en sociaal in de groep.

Over Orion: Orion is een leuke knappe vent uit mijn I-nest en een leuke match voor Leah. Meer info volgt.

Verwachte kleuren zijn agouti, agouti, nog meer agouti en hopelijk ook nog wat andere kleuren zoals zwart, chocolate (agouti) en Russisch blauw (agouti). Effen en berken tekeningen, misschien nog wat variberken oid. Als ‘t goed is allen gladhaar en gewoonoor, minikans op langhaar zoals gebruikelijk in deze lijn (we hopen er niet op!).

Lees meer over het P-nest op de nestpagina!

Leah
Rapalje’s (tante) Leah van Marijke
orion1
Castor’s Orion

Q?-nest

Castor’s Lisa x Rapalje’s Ivarr

Extern nest bij Marijke in Waalwijk! Voorkeur voor dit nest? Laat het weten bij je aanmelding voor de wachtlijst!

Dekking vanaf september 2018

Over Lisa: Lisa komt net als Lin uit mijn L-nest en lijkt enorm op haar zusje! Echt een leuke meid die het goed doet in Marijke’s groepje. Loopt vaak te hengelen naar aandacht.

Over Ivarr: Ivarr is een van de mannen van Rian die nu bij mij wonen, zijn moeder is door mij gefokt en zodoende is hij hier gekomen. Het is een knap en zachtaardig ventje, doch wat verlegen. Op zich niet gek na alles wat hij heeft meegemaakt! Hij is nog wat jong, maar zal tegen de tijd het nestje oud genoeg zijn!

De verwachte kleuren zijn agouti en zwart. Hopelijk ook Russisch blauw (agouti) en cinnamon en/of chocolate (agouti). Verwachte tekeningen zijn effen en hopelijk ook berken. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het Q-nest op de nestpagina!

Lisa2
Castor’s Lisa van Marijke
Ivarr-3
Rapalje’s Ivarr

R?-nest

Rapalje’s Kanna x Rapalje’s Donar?

Extern nest bij Miriam in Tilburg! Voorkeur voor dit nest? Laat het weten bij je aanmelding voor de wachtlijst!

Dekking vanaf eind augustus/begin september 2018

Over Kanna: Kanna is echt een prachtig meisje, prachtig van bouw met een op en top Rapalje uitstraling. Ik viel gelijk als een blok voor haar en daarmee groeide de wens om toch nog een nestje met een van de laatste jonge Rapalje-dames te doen. Ze is ook heerlijk ondeugend van karakter, echt rapalje!

Over Donar: Donny is een van de mannen van Rian die nu bij Vera van rattery Lola wonen. Een erg knappe leuke man uit een mooi uitkruisingsnest. Hij is de broer van mijn eigen Dana, een ontzettend leuk ratje waar ik ook erg leuke kinderen van heb.

Donar wordt momenteel behandeld aan een verwonding aan zijn staart, waardoor het even afwachten is of deze dekking door kan gaan.

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, agouti, en nog meer agouti. Kans op cinnamon, chocolate, zwart, misschien zelfs pearl. Allen effen, gladhaar en gewoonoor.

rapalje's kanna
Rapalje’s Kanna
rapalje's donar
Rapalje’s Donar