Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Aanwezige nestjes

Kijk bij aanwezige nestjes voor de reeds geboren nestjes van Bij (G2-nest), Amaterasu (H2-nest) en Atatakakunakatta (I2-nest). De rittens hiervan zijn al gereserveerd en verhuizen binnenkort!

Nestplanning Zomer 2021

Er is nu te reserveren voor de nestjes van Chihiro en Chin-suru! Download het reserveringsformulier en stuur het ingevulde formulier naar reserveringen@ratterycastor.nl

Castor’s J2/K2-nest

Castor’s Chihiro x Shita’s Xtraatje

Dekking gepland voor juni 2021. Er is nu te reserveren voor de nestjes van Chihiro en Chin-suru! Download het reserveringsformulier en stuur het ingevulde formulier naar reserveringen@ratterycastor.nl

Chihiro en Chin-suru zijn volle zusjes uit mijn C2-nest en zijn beide Russisch Blauw Japanner Downunder. Beide zijn erg leuke mensgerichte meisjes, erg nieuwsgierig en halen graag kattenkwaad uit.

Xtraatje komt uit rattery Shita’s X-nest en is een knappe stoere kerel, soms wat pittig maar niet tot vervelends toe. Hij is verwant aan mijn lijn via mijn eigen K-nest, zijn overgrootmoeder Kyan komt uit dat nest en nestgenootjes van haar zitten ook achter mijn C2tjes. Xtraatje’s vader Pom komt van een goede rattery uit Polen (Rotta Taivas). Xtraatje woont bij mij.

Uit deze combinatie verwacht ik 100% Russisch blauw en kleuren op Russisch blauw-basis (kans op duifgrijs, bluepoint siamees, etc). Allen berken en “berken downunder”, hoe dit gaat tonen is nog niet zeker – mogelijk als variberken downunder maar mogelijk ook als “effen” (downunder tekening verbergt de berken vlek). Allen gladhaar en gewoonoor.

Castor's Chihiro

Castor’s Chihiro

Shita's Xtraatje

Shita’s Xtraatje

Castor’s J2/K2-nest

Castor’s Chin-suru x Ai’s Felix

Gedekt in de nacht van 26 op 27 juni 2021, verwacht rond 19 juli 2021. Er is nu te reserveren voor de nestjes van Chihiro en Chin-suru! Download het reserveringsformulier en stuur het ingevulde formulier naar reserveringen@ratterycastor.nl

Chihiro en Chin-suru zijn volle zusjes uit mijn C2-nest en zijn beide Russisch Blauw Japanner Downunder. Beide zijn erg leuke mensgerichte meisjes, erg nieuwsgierig en halen graag kattenkwaad uit.

Ai’s Felix is een knappe Russisch Blauw Japanner man van Simone, de eigenaar van Ai’s Sirius welke papa is geworden van het F2-nest. Felix is een volle broer van mijn eigen Sokka en Katara, twee ratten die mij al erg leuke nakomelingen hebben gegeven. Hun papa is mijn eigen Castor’s Nori, mama Gracie komt uit Tsjechië (Mouseville).

In dit nest verwacht ik 100% Russisch blauw en kleuren op Russisch blauw-basis (kans op zilverblauw, bluepoint siamees, etc). Allen Japanner en Japanner downunder. Qua vacht en oorstand verwacht ik enkel gladhaar en gewoonoor.

Castor's Chin-suru

Castor’s Chin-suru

Ai's Felix

Ai’s Felix

Nestplanning Najaar 2021

Van het najaar staan nog enkele nestjes gepland. In de herfst mogen Dagon en Fauna gelijktijdig een nestje krijgen. De laatst geplande nestjes van het jaar zijn die van Gatomon en Hikari.

Castor’s ?-nest

Castor’s Dagon x Lola’s Varen

Dekking gepland rond oktober 2021.

Castor’s Dagon is een agouti silken dame uit mijn D2-nest. Leuke vlotte dame. Varen is een knappe agouti kerel uit Lola en Rapalje lijnen, hij is gefokt door en woont bij Rattery Lola welke voorlopig gestopt is met fokken.

Uit deze combinatie verwacht ik voornamelijk agouti met kans op cinnamon en misschien c-locus (albino/himalayan). Gladhaar en silken vachtjes. Alleen effen en gewoonoor.

Castor's Dagon

Castor’s Dagon

Lola's Varen

Lola’s Varen

Castor’s ?-nest

Castor’s Fauna x Ai’s Weird Al

Dekking gepland rond oktober 2021.

Castor’s Fauna is een agouti dame uit mijn F2-nest, ze is een eigenzinnige actieve meid. Weird Al is een lieve agouti rex man met flink wat krul, hij woont hier in de rattery en is gefokt door Ai Rattery.

Uit deze combinatie verwacht ik voornamelijk agouti met kans op cinnamon, chocolate agouti, misschien ook argente en zwart-basis kleuren. Gladhaar en rex vachtjes. Allen effen en gewoonoor.

Castor's Fauna

Castor’s Fauna

Ai's Weird Al

Ai’s Weird Al

Castor’s ?-nest

Castor’s Gatomon x ???

Dekking gepland rond november/december 2021.

Castor’s Gatomon is een leuke zwart japanner downunder dame uit het G2-nest, geboren bij Marijke. Met wie ze mag gaan daten is nog niet bekend!

Castor's Gatomon

Castor’s Gatomon

Castor’s ?-nest

Castor’s Hikari x ???

Dekking gepland rond november/december 2021.

Castor’s Hikari is een leuke zwart japanner downunder dame uit het H2-nest. Met wie ze mag gaan daten is nog niet bekend!

Castor's Hikari

Castor’s Hikari