Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor, voor deze nestjes kun je al op de wachtlijst. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Nestplanning

 

Rapalje’s P”-nest

Rapalje’s Fuji x Shodo

Gedekt in de nacht van 5 op 6 juni, geboren op 28 juni!

Rian had voor haar onverwachte overlijden nog drie nesten in de planning staan. In overleg met elkaar en de familie hebben we besloten deze nesten gezamelijk uit te voeren. Een van deze nesten is het nest van Fuji en Shodo, welke bij Marijke geboren zal worden. Bij het gebrek aan toegang tot de website van rattery Rapalje krijgt dit nest een nestpagina op mijn website, daar Marijke ook opvoedgezin is van rattery Castor.

De Facebookpagina van rattery Rapalje blijft voorlopig het medium via waar wij communiceren over de laatste Rapalje-nestjes. Alle reserveringen verlopen via Marijke via marijke.rapalje@gmail.com of via Facebook messenger van de rattery pagina.

Lees meer over dit Rapalje nestje op de nestpagina!

rapaljes-fuji-3
Rapalje’s Fuji
shodo2
Shodo

M-nest

Castor’s Jaina x Lola’s Hagrid

Dekking vanaf juli 2018

Over Jaina: Jaina is uit aan het groeien tot een knappe dame met een open karakter. Ze komt vrijwel altijd wel even bij de deur buurten en is sociaal in de groep.

Over Hagrid: Hagrid woont bij Laura en is een prachtige grote kerel uit het H-nest van rattery Lola. Hij is een zoon van mijn Doctor en daarmee een perfecte match voor Jaina!

Uit deze kruising verwacht ik rittens met een open mensgericht karakter en hopelijk ook een goede bouw. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, cinnamon, zwart, mink en mogelijk ook nog wat blauws. ­čÖé Allemaal effen, gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het M-nest op de nestpagina!

Castor’s Jaina
lolahagrid2
Lola’s Hagrid

N?-nest

Castor’s Korra x Shodo

Dekking vanaf augustus 2018

Over Korra: Mijn favorietje van de jongste telgen! Korra is een gezellige dame die duidelijk aanwezig is, niet alleen qua uiterlijk maar ook qua karakter. Komt graag aandacht en een aai halen!

Over Shodo: Rian heeft Shodo gehaald om het downunder-gen weer in haar Japanner lijn te fokken. Met het overnemen van deze lijn kan deze man dan ook niet ontbreken. Het is een knappe, gezonde en lieve kerel.

Dit nest kan verrassingen geven, maar ik hoop op lieve gezonde rittens in agouti, zwart, Russisch blauw en Russisch blauw agouti. Japanner en (vari)berken tekeningen, sommigen downunder. In principe gladhaar en gewoonoor met kans op dumbo, maar ook hier verrassingen mogelijk!

Lees meer over het N-nest op de nestpagina!

Castor’s Korra
shodo2
Shodo

O?-nest

Castor’s Lin x Rapalje’s Fu Manchu

Dekking vanaf augustus 2018

Over Lin: Een zachtaardige lieve meid uit mijn L-nest. Ze is niet bijzonder opvallend, maar komt zeker wel een knuffel halen aan de deur! Ze is erg makkelijk en sociaal in de groep.

Over Fu Manchu: Fu is echt een heerlijke, lieve, knappe vent! Hij is nieuwsgierig van aard en steekt werkelijk overal zijn neus in. Ook naar mensen erg nieuwsgierig en in voor een knuffel. Lekker groot maar in proportie, met een stevige kop!

Uit dit nest verwacht ik lekker nieuwsgierige rittens van mooi formaat. Qua kleur verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw, met kans op chocolate en mink. Allen gladhaar en gewoonoor, wel een kans op langhaar (hopelijk niet!).

Lees meer over het O-nest op de nestpagina!

Castor’s Lin
fumanchu
Rapalje’s Fu Manchu

P?-nest

Castor’s Lisa x TBA

Extern nest bij Marijke in Waalwijk! Voorkeur voor dit nest? Laat het weten bij je aanmelding voor de wachtlijst!

Dekking vanaf augustus 2018

Over Lisa: Lisa komt net als Lin uit mijn L-nest en lijkt enorm op haar zusje! Echt een leuke meid die het goed doet in Marijke’s groepje. Loopt vaak te hengelen naar aandacht.

Over de dekman: Heb enkele ideetjes, maar heb nog niet besloten!

Lisa2
Castor’s Lisa van Marijke

Q-nest

Rapalje’s tante Leah x TBA

Extern nest bij Marijke in Waalwijk! Voorkeur voor dit nest? Laat het weten bij je aanmelding voor de wachtlijst!

Dekking vanaf augustus 2018

Over Leah: Liefkozend “tante Leah” genoemd, en een van de laatste door Rian gefokte rittens die is uitgeplaatst. Ze is een wat timide meisje, maar erg lief en sociaal in de groep.

Over de dekman: Heb enkele ideetjes, maar heb nog niet besloten!

Leah
Rapalje’s (tante) Leah van Marijke