Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Nestplanning Februari 2021

Vanaf februari staan 3 dekkingen gepland, als alles goed gaat worden twee van de drie dames rond dezelfde tijd gedekt en de derde een paar weken later.

Er is nu te reserveren voor de aankomende nestjes van Yngvi, Ysera en Zelda. Vul het reserveringsformulier in en email deze naar reserveringen@ratterycastor.nl. Ik mail je terug zodra ik nieuws heb over de nestjes. In principe hou ik 1 reserveringlijst bij voor alle drie de nestjes, maar voorkeur aangeven voor een specifiek nest mag!

Castor’s D2/E2/F2-nest

Castor’s Yngvi x Castor’s Vulcan

Reserveringen geopend, zie hierboven. Gedekt in de nacht van 5 op 6 februari, verwacht rond 28 februari 2021. 

Voortzetting van mijn silken lijn, Yngvi is zelf silken en ze zal gedekt worden door Vol’jin (chocolate agouti silken) ofwel zijn broer Vulcan (agouti). Yngvi is een leuke meid en heeft het meest stabiele karakter van de twee zusjes. De gebroeders Vulcan en Vol’jin zijn erg leuke mensgerichte mannen, vooral Vol’jin sprong er als ritten al uit met zijn leuke karakter! Helaas was hij meer geïnteresseerd in de duna markeren dan in dekken, dus mocht zijn broer Vulcan het proberen! 🙂

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti en chocolate agouti, met kans op onder andere zwart en chocolate. Allen effen en gewoonoor. Gladhaar en silken vachtjes.

Lees meer over het nestje van Yngvi op de nestpagina.

13 juli 2020

Castor’s Yngvi

2 augustus 2020

Castor’s Vulcan

Castor’s D2/E2/F2-nest

Castor’s Zelda x Castor’s Roxas

Reserveringen geopend, zie hierboven. Gedekt in de nacht van 6 op 7 februari, verwacht rond 1 maart 2021. 

Ik heb hard getwijfeld of ik Zelda nog wel in zou zetten, omdat het nest van haar vader niet heel gezond is gebleken. Aangezien Zelda de enige van haar nest is, is er ook geen broertje die ik eventueel later zou kunnen inzetten. Ook kan ik daardoor het Z-nest an sich niet goed beoordelen. Op papier matcht ze heel leuk met Roxas, een ventje die ik graag nog in zou willen zetten, en ze hebben beide ontzettend leuke mensgerichte karakters.

Dus toch deze kruising ingepland, om dit stukje lijn beter te kunnen beoordelen en misschien later er toch mee verder gaan (of niet).

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, met kans op zwart, cinnamon en verrassingen. Gladhaar en silken vachtjes. Effen en ier/berken tekeningen (witte vlek op de buik).

Lees meer over het nestje van Zelda op de nestpagina.

5 augustus 2020

Castor’s Zelda

2 augustus 2020

Castor’s Roxas

Castor’s D2/E2/F2-nest

Castor’s Ysera x Ai’s Sirius

Reserveringen geopend, zie hierboven. Gedekt in de nacht van 14 op 15 februari, verwacht rond 9 maart 2021. 

Voortzetting van mijn silken lijn. Ysera is een knappe agouti silken dame met een gevoelig karakter. Geplande dekman is Ai’s Sirius, een erg leuke en knappe agouti man en een zoon van mijn eigen Castor’s Ollivander.

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, met kans op chocolate, cinnamon en zwart. Allen effen. Zowel gladhaar als silken vachtjes.

Lees meer over het nestje van Ysera op de nestpagina.

13 juli 2020

Castor’s Ysera

Ai's Sirius

Ai’s Sirius

Nestplanning Maart/April 2021

Tegen het voorjaar van 2021 staan de twee meisjes uit het A2-nest in de planning. De reserveringen voor deze nestjes openen rond de tijd van de dekking.

Rond april/mei 2021 wordt er ook weer een nestje of misschien zelfs 2 nestjes verwacht in Waalwijk. Castor’s Bever en/of Bij mag dan mama worden!

Castor’s ?-nest

Castor’s Amaterasu x Ai’s Sokka

Dekking gepland rond maart/april 2021.

Amaterasu is een leuk zwart japanner meisje uit mijn A2-nest, ik wil haar graag laten dekken door Sokka. Beiden komen uit een lijn grotendeels onverwant aan mijn andere downunders waarmee ik hoop gezondere downunder te fokken.

19 oktober 2020

Castor’s Amaterasu

24 april 2020

Ai’s Sokka

Castor’s ?-nest

Castor’s Atatakakunakatta x Castor’s Tenzin

Dekking gepland rond maart/april 2021.

Atatakakunakatta komt uit mijn A2-nest en is grotendeels onverwant aan mijn andere downunders. Ze mag gaan daten met Castor’s Tenzin, een erg leuke knappe zwart japanner vent uit het T-nest.

Castor's Atatakakunakatta

Castor’s Atatakakunakatta

Castor's Tenzin

Castor’s Tenzin