Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Actuele nesten

Castorโ€™s B2-nest

Castor’s Wagyuu x Shita’s PiRAT

Alle rittens zijn gereserveerd! Geboren op 8 oktober 2020!

Uit mijn W-nest heb ik Wagyuu aangehouden om Japanner/dowunder lijn mee voort te zetten. Ik heb besloten dat ze mag gaan daten met Shita’s PiRAT!

Over Wagyuu: Erg leuk mensgericht meisje, staat vanaf begin af aan al gelijk aan het deurtje om aandacht te vragen.

Over PiRAT: Een knappe vent met een heerlijk gematigd karakter. Hij lijkt samen met broer Phantom de leiding in de groep te hebben en pakt dit goed op. Hij vind het prima om opgepakt te worden en te knuffelen, maar vind het ook prima om zijn eigen ding te doen. Erg makkelijk en relaxt ratje dus (of ja, zeg maar rat ๐Ÿ˜‰ flinke kerel)!

Ik hoop op lekkere relaxte makkelijke ratten met een sociaal karakter. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw, met kans op siamees en misschien burmees. Japanner en berken tekening, uit de lijn komen ook wel eens bontige tekeningen en mismarked bareback. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over dit nestje (lijninformatie, verwachtingen, etc) op de nestpagina!

Castor's Wagyuu

Castor’s Wagyuu

Shita's PiRat

Shita’s PiRat

Castorโ€™s C2-nest

Castor’s Xion x Castor’s Sora

Geboren op 20 november 2020! Reserveringen voorlopig gesloten!

Uit mijn X-nest heb ik eindelijk een downunder dametje kunnen aanhouden, Castor’s Xion! Ook zij mag gaan daten met Sora, mijn knappe vent!

Over Xion: Lief bescheiden meisje, is wat klein van stuk maar mooi in proportie en samen met haar zus een gezellig stel.

Over Sora: Een knappe vent uit mijn “oude” Japanner lijn, nog voor ik er downunder in kruiste. Hij is een makkelijke relaxte kerel die van jongs af aan samen woont met drie gezellige vriendjes die nooit problemen maken.

Ik verwacht leuke nieuwsgierige rittens met een sociaal karakter. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw, met kans op siamees. Allen in principe Japanner of Japanner Downunder, al kunnen sommigen wat meer bont getekend zijn. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over dit nestje (lijninformatie, verwachtingen, etc) op de nestpagina!

Castor's Xion

Castor’s Xion

Castor's Sora

Castor’s Sora

Vervolgplanning

Eerstvolgende nestjes staan gepland voor rond januari 2021. Ik hoop met Yngvi en misschien ook Ysera en Zelda een nestje te plannen.

Rond april/mei 2021 wordt er ook weer een nestje verwacht in Waalwijk.

Nestplanning volgt tzt! ๐Ÿ™‚