Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Actuele nesten

Castor’s X-nest

Castor’s Shouyu x Castor’s Mako

Geboren op 27 februari 2020. Reserveringen voorlopig gesloten.

De volgende generatie in de downunder lijn! Nadat er in het W-nest een ritten met anophthalmie bleek te zitten heb ik besloten Piandao liever niet nog een keer in te zetten, maar Shouyu te kruisen met Mako.

Over Shouyu: Een erg knap en mensgericht meisje, ze komt altijd wel even kijken en aandacht vragen. Ze is een dochter van Castor’s Natsuki en Castor’s Kiedis, twee relaxte zachtaardige ratjes. Shouyu won de tweede prijs in de Japanner categorie bij de keuring op het Rian Rat Event 2019.

Over Mako: Mako is een knappe kerel met een ingetogen karakter. Hij doet liever zijn eigen ding dan opgepakt worden, maar is verder een lieve kerel.

Ik hoop dat de rittens qua karakter meer op Shouyu trekken, maar er is kans op rittens die wat meer overtuiging nodig hebben. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw, met kans op siamees en argente. Japanner en mogelijk bont getekend, een deel ook met downunder tekening. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het nestje van Shouyu op de nestpagina!

4 april 2019

 

Vervolgplanning

Mei/juni 2020

Castor’s Y-nest en Castor’s Z-nest

Moeders: Castor’s Valkyrie en Castor’s Varg

Vaders: Castor’s Pollux en Lola’s Nootka

Dekkingen en reserveren vanaf mei 2020. Wie met welke man mag gaan daten wordt nog bepaald. Verwachte kleuren voornamelijk agouti, mogelijk ook zwart, cinnamon, chocolate. Effen en bij Pollux ook berken. Allen gewoonoor. Gladhaar en silken vacht.

Castor's Varg

Castor’s Varg

Castor's Valkyrie

Castor’s Valkyrie

Castor's Pollux

Castor’s Pollux

Rapalje's Rijn

Rapalje’s Rijn

Juli/augustus 2020

Vanaf juli 2020 kunnen Ai’s Katara en Castor’s Wagyuu gedekt worden. Dekmannen nog te bepalen.

Ai's Katara

Ai’s Katara

Castor's Wagyuu

Castor’s Wagyuu