Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Actuele nesten

R-nest te gem. Terneuzen

Castor’s Mogwai x Rapalje’s Ivarr

Reserveringen: gesloten, ovb alles gereserveerd!

Geboren op 26 april 2019!

Over Mogwai: Moggie is een lief meisje uit het nestje van Korra en Shodo. Ze is wat klein van stuk, maar groeit gestaag.

Over Ivarr: Ivarr is een van de mannen van Rian die nu bij mij wonen, zijn moeder is door mij gefokt en zodoende is hij hier gekomen. Het is een knap en zachtaardig ventje, soms wat verlegen maar is in de maanden dat hij hier woont al behoorlijk los gekomen. Hij is eerder al vader geworden van mijn P-nest.

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti en zwart, met kans op Russisch blauw (agouti), cinnamon/mink en misschien argente/beige. Naast effen ook berken en Ierse tekeningen. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het nestje van Mogwai op de nestpagina!

S-nest te gem. Terneuzen

Castor’s Natsuki x Castor’s Kiedis

Reserveringen: er is nog te reserveren voor mannen en beperkt voor vrouwen
Download het reserveringsformulier, vul deze in en mail naar reserveringen@ratterycastor.nl! Zorg dat je de pagina over reserveren hebt gelezen.

Geboren op 20 mei 2019!

Over Natsuki: Een knap goed groeiend boefje, ze is al eens ontsnapt en aan de wandel gegaan in huis. Ben benieuwd hoe ze verder uitgroeit!

Over Kiedis: Kiedis is een erg vriendelijk mensgericht mannetje, hij komt al snel aan het deurtje staan en is nieuwsgierig van aard. Hij heeft volgens mij wel alfa-potentie, maar zonder al te harde hand.

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart, zwart en hopelijk ook Russisch blauw, met kans op chocolate en/of mink. Allen Japanner, gladhaar en gewoonoor. Kleine kans op langhaar, hopelijk niet!

Lees meer over het nestje van Natsuki op de nestpagina!

T-nest te Waalwijk

Rapalje’s Ponyo x Castor’s Kiedis

Reserveringen: er is nog te reserveren voor mannen en beperkt voor vrouwen
Download het reserveringsformulier, vul deze in en mail naar reserveringen@ratterycastor.nl! Zorg dat je de pagina over reserveren hebt gelezen.

Gedekt in de nacht van 6 op 7 mei, verwacht rond 29 mei! Extern nest bij Marijke in Waalwijk.

Over Ponyo: Ponyo komt uit het P”-nest van rattery Rapalje, een van de laatste nestjes die Rian nog gepland had. Ponyo is een lieve evenwichtige meid, met ook een ondeugende kant.

Over Kiedis: Kiedis is een knappe sociale kerel uit mijn K-nest. Hij is een erg vriendelijk mensgericht mannetje, hij komt al snel aan het deurtje staan en is nieuwsgierig van aard. Hij heeft volgens mij wel alfa-potentie, maar zonder al te harde hand.

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart, met kans op Russisch blauw en siamees. Mogelijk ook burmees, chocolate en/of mink. Verwachte tekeningen zijn berken en hopelijk ook Japanner. Allen gladhaar en gewoonoor, al is er ook een kans op langhaar. Eventuele langharen worden enkel in vertrouwelijke kring geplaatst.

Lees meer over het R-nest op de nestpagina!

juli 2018

 

Vervolgplanning zomer 2019

Castor’s U/V-nest

Castor’s Orion x Castor’s James T. Kirk

Nest in Terneuzen

Dekking en reserveren vanaf ongeveer juni 2019

Castor’s V/U-nest

Castor’s Pantalaimon x Rapalje’s Pretty Randell

Nest in Terneuzen

Dekking en reserveren vanaf ongeveer juni 2019