Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Nestplanning

O-nest te Tilburg

Rapalje’s Kanna x Rapalje’s Einarr

Extern nest bij Miriam in Tilburg! Reserveringen gesloten.

Gedekt in de nacht van 14 op 15 oktober, geboren op 6 november!

Over Kanna: Kanna is echt een prachtig meisje, prachtig van bouw met een op en top Rapalje uitstraling. Ik viel gelijk als een blok voor haar en daarmee groeide de wens om toch nog een nestje met een van de laatste jonge Rapalje-dames te doen. Ze is ook heerlijk ondeugend van karakter, echt rapalje!

Over Einarr: Einarr is een chocolate agouti uit Rapalje’s E”-nest. Rian was in eerste instantie van plan Einarr aan te houden als potentiele dekman, hij is dan ook een prachtig ventje en erg lief. Gelukkig mogen we hem van zijn eigenaar lenen voor een dekking, want hij past perfect bij Kanna! Zijn zus Edda is een prachtige dame die helaas geen nestje heeft kunnen krijgen bij Rian, des te mooier nu een broer van haar in te kunnen zetten. 

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, met kans op zwart, cinnamon/mink, chocolate (agouti), misschien zelfs pearl en combi-kleurtjes. Of allemaal agouti. ­čśŤ Allen effen, gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het O-nest op de nestpagina!

rapalje's kanna
Rapalje’s Kanna
Rapalje’s Einarr

P-nest te Waalwijk

Castor’s Lisa x Rapalje’s Ivarr

Extern nest bij Marijke in Waalwijk! Reserveringen gesloten.

Geboren op 22 november 2018!

Over Lisa: Lisa komt net als Lin uit mijn L-nest en lijkt enorm op haar zusje! Echt een leuke meid die het goed doet in Marijke’s groepje. Loopt vaak te hengelen naar aandacht.

Over Ivarr: Ivarr is een van de mannen van Rian die nu bij mij wonen, zijn moeder is door mij gefokt en zodoende is hij hier gekomen. Het is een knap en zachtaardig ventje, doch wat verlegen. Op zich niet gek na alles wat hij heeft meegemaakt! Hij is nog wat jong, maar zal tegen de tijd het nestje oud genoeg zijn!

De verwachte kleuren zijn agouti en zwart. Hopelijk ook Russisch blauw (agouti) en cinnamon en/of chocolate (agouti). Verwachte tekeningen zijn effen en hopelijk ook berken. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over het P-nest op de nestpagina!

Lisa2
Castor’s Lisa van Marijke
Ivarr-3
Rapalje’s Ivarr

Nestplanning 2019

Castor’s Q-nest (testnest)

Rapalje’s Pika(chu) x Shodo

Extern nest bij Marijke in Waalwijk

Dekking en reserveren vanaf februari 2019.

Castor’s R-nest

Rapalje’s Ponyo x Castor’s Kiedis

Extern nest bij Marijke in Waalwijk

Dekking en reserveren vanaf maart 2019.

Castor’s S/T-nest

Castor’s Mogwai x Rapalje’s Ivarr

Nest in Terneuzen

Dekking en reserveren vanaf april 2019

Castor’s T/S-nest

Castor’s Natsuki x Castor’s Kiedis

Nest in Terneuzen

Dekking en reserveren vanaf april  2019

Verder staan er met de volgende ratjes ook nog nestjes gepland: