Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Beschikbaar gereserveerd!

V3

Sushi en Tamagotchi zijn gereserveerd!

Twee volwassen vrouwtjes zijn terug gekomen naar de rattery ivm allergie van de eigenaar. Het gaat om een burmees japanner meisje uit het S-nest genaamd Sushi en een zwart berken uit het T-nest genaamd Tamagotchi. Ze zijn dus iets meer dan 1 jaar oud. Sushi is wat snuffelig maar verder zijn beide meisjes gezond. Sushi is heel nieuwsgierig en onderzoekend, Tamagotchi gaat liever ergens lekker liggen.

V1-2De foto’s hiernaast zijn hun rittenfoto’s, inmiddels zijn ze een stukje groter. 🙂

De meisjes mogen samen verhuizen naar een nieuw baasje waar ze de rest van hun leven kunnen blijven.

Planning zomer/herfst 2020

Castor’s A2-nest

Ai’s Katara x Castor’s Sora

Reserveringen gesloten! Geboren op 27 augustus 2020! 🙂

Om de downunder lijn te versterken is Ai’s Katara hier komen wonen, zij mag met mijn eigen Sora gaan daten!

Over Katara: Katara is een bescheiden meisje, ze had wat tijd nodig om los te komen maar rent nu lekker met haar vriendinnen mee naar het deurtje om te kijken wat er gebeurd.

Over Sora: Een knappe vent uit mijn “oude” Japanner lijn, nog voor ik er downunder in kruiste. Hij is een makkelijke relaxte kerel die van jongs af aan samen woont met drie gezellige vriendjes die nooit problemen maken.

Uiteraard hoop ik dat Sora’s relaxte karakter goed matcht met Katara’s zachtaardige maar nieuwsgierige aard en dat de rittens leuke relaxte ratjes worden. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw met Japanner en Japanner downunder tekeningen. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over dit nestje (lijninformatie, verwachtingen, etc) op de nestpagina!

Ai's Katara

Ai’s Katara

Castor's Sora

Castor’s Sora

Castor’s B2-nest

Castor’s Wagyuu x Shita’s PiRAT

Eerste dekking helaas niet succesvol. Opnieuw gedekt in de nacht van 16 op 17 september, verwacht rond 9 oktober 2020! Er is nog plaats op de lijst voor vrouwen, download het reserveringsformulier en email deze naar reserveringen@ratterycastor.nl

Uit mijn W-nest heb ik Wagyuu aangehouden om Japanner/dowunder lijn mee voort te zetten. Ik heb besloten dat ze mag gaan daten met Shita’s PiRAT!

Over Wagyuu: Erg leuk mensgericht meisje, staat vanaf begin af aan al gelijk aan het deurtje om aandacht te vragen.

Over PiRAT: Een knappe vent met een heerlijk gematigd karakter. Hij lijkt samen met broer Phantom de leiding in de groep te hebben en pakt dit goed op. Hij vind het prima om opgepakt te worden en te knuffelen, maar vind het ook prima om zijn eigen ding te doen. Erg makkelijk en relaxt ratje dus (of ja, zeg maar rat 😉 flinke kerel)!

Ik hoop op lekkere relaxte makkelijke ratten met een sociaal karakter. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw, met kans op siamees en misschien burmees. Japanner en berken tekening, uit de lijn komen ook wel eens bontige tekeningen en mismarked bareback. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over dit nestje (lijninformatie, verwachtingen, etc) op de nestpagina!

Castor's Wagyuu

Castor’s Wagyuu

Shita's PiRat

Shita’s PiRat

Castor’s C2-nest

Castor’s Xion x Castor’s Sora

Dekking gepland vanaf oktober 2020! Reserveringen openen na de dekking.

Uit mijn X-nest heb ik eindelijk een downunder dametje kunnen aanhouden, Castor’s Xion! Ook zij mag gaan daten met Sora, mijn knappe vent!

Over Xion: Lief bescheiden meisje, is wat klein van stuk maar mooi in proportie en samen met haar zus een gezellig stel.

Over Sora: Een knappe vent uit mijn “oude” Japanner lijn, nog voor ik er downunder in kruiste. Hij is een makkelijke relaxte kerel die van jongs af aan samen woont met drie gezellige vriendjes die nooit problemen maken.

Ik verwacht leuke nieuwsgierige rittens met een sociaal karakter. Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart en Russisch blauw, met kans op siamees. Allen in principe Japanner of Japanner Downunder, al kunnen sommigen wat meer bont getekend zijn. Allen gladhaar en gewoonoor.

Lees meer over dit nestje (lijninformatie, verwachtingen, etc) op de nestpagina!

Castor's Xion

Castor’s Xion

Castor's Sora

Castor’s Sora

Vervolgplanning

Eerstvolgende nestjes staan gepland voor begin 2021. Ik hoop met Yngvi en misschien ook Ysera en Zelda een nestje te plannen. Nestplanning volgt tzt! 🙂