Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Aanwezige nestjes

Kijk bij aanwezige nestjes voor de reeds geboren nestjes.

Nestplanning Najaar 2021

Van het najaar staan nog enkele nestjes gepland. In de herfst mogen Dagon en Fauna gelijktijdig een nestje krijgen. De laatst geplande nestjes van het jaar zijn die van Gatomon en Hikari.

Reserveringen openen rond de tijd van de dekking.

Castor’s ?-nest

Castor’s Dagon x Lola’s Varen

Dekking gepland rond oktober 2021.

Castor’s Dagon is een agouti silken dame uit mijn D2-nest. Leuke vlotte dame. Varen is een knappe agouti kerel uit Lola en Rapalje lijnen, hij is gefokt door en woont bij Rattery Lola welke voorlopig gestopt is met fokken.

Uit deze combinatie verwacht ik voornamelijk agouti met kans op cinnamon en misschien c-locus (albino/himalayan). Gladhaar en silken vachtjes. Alleen effen en gewoonoor.

Castor's Dagon

Castor’s Dagon

Lola's Varen

Lola’s Varen

Castor’s ?-nest

Castor’s Fauna x Ai’s Weird Al

Dekking gepland rond oktober 2021.

Castor’s Fauna is een agouti dame uit mijn F2-nest, ze is een eigenzinnige actieve meid. Weird Al is een lieve agouti rex man met flink wat krul, hij woont hier in de rattery en is gefokt door Ai Rattery.

Uit deze combinatie verwacht ik voornamelijk agouti met kans op cinnamon, chocolate agouti, misschien ook argente en zwart-basis kleuren. Gladhaar en rex vachtjes. Allen effen en gewoonoor.

Castor's Fauna

Castor’s Fauna

Ai's Weird Al

Ai’s Weird Al

Castor’s ?-nest

Castor’s Gatomon x ???

Dekking gepland rond november/december 2021.

Castor’s Gatomon is een leuke zwart japanner downunder dame uit het G2-nest, geboren bij Marijke. Met wie ze mag gaan daten is nog niet bekend!

Castor's Gatomon

Castor’s Gatomon

Castor’s ?-nest

Castor’s Hikari x ???

Dekking gepland rond november/december 2021.

Castor’s Hikari is een leuke zwart japanner downunder dame uit het H2-nest. Met wie ze mag gaan daten is nog niet bekend!

Castor's Hikari

Castor’s Hikari