Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor, voor deze nestjes kun je al op de wachtlijst. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Nestplanning

K-nest

Castor’s Ilah x Shita’s La’Blue

Geboren op 19 januari 2018!

Na meerdere pogingen met verschillende mannen uit Shita’s I-nest is Ilah uiteindelijk zwanger geworden van een neefje van de Itjes: Shita’s LaBlue. Ilah’s zusje Iorek is ook nog door een Itje gedekt maar niet bevallen.

Over Ilah: Ilah is een heerlijke meid, erg aandachtsgeil en staat altijd klaar bij het deurtje! Ze groeit als kool en daarom mag ze wat vroeger gedekt worden. Gaar moeder Geronimo is ook erg lief en knap, vlak na de bevalling was ze wel beschermend over haar kroost maar is al vrij snel bijgetrokken. Vader Doctor is een heerlijk relaxte knuffelrat en ook een knapperd!

Over La’Blue: La’Blue is een externe dekman van rattery Shita, wat betekend dat hij niet in de rattery woont maar bij een huisdiereigenaar maar wel ingezet kan worden als dekman. Shita’s Itjes zijn stuk voor stuk geweldige ratjes, heerlijk aandachtsgeil en lekker gek! Typisch Shita!

Verwachte kleuren zijn agouti en Russisch blauw agouti, kans op zwart en Russisch blauw. Mogelijk ook himalayan, burmees, chocolate (agouti), cinnamon/mink en verrassingen. Voornamelijk berken tekeningen, maar mogelijk ook effen en Japanner. Allen gladhaar en gewoonoor, minieme kans op langhaar.

Klik hier om meer te lezen over het K-nest!

Castor's Ilah
Ilah
Idse
Idse

L-nest

Rapalje’s Dana x Castor’s Gregory

Eerste dekking niet succesvol. Opnieuw gedekt in de nacht van 5 op 6 januari, verwacht rond 28 februari.

Over Dana: De moeder van Dana is Xena Rotta Taivas, een dame geïmporteerd uit Polen met voorouders uit Nederland. Ze is een lekker pittig en vrolijk dametje, nergens bang voor. De vader van het D”-nest is Rapalje’s Zef, een van Rapalje’s favoriete dekmannen. Dana zelf is een lekker zelfverzekerd en relaxt meisje, ze groeit gestaag en ik ben benieuwd hoe ze uiteindelijk zal uitgroeien.

Over Gregory: Greg is mijn favorietje uit het G-nest, hij is geboren en opgegroeid bij Marijke die een nestje wilde opvoeden. Toen ik rittens voor mezelf kwam kiezen drukte ze Greg in mijn handen en zei “Deze moet je nemen”, en terecht! Van begin af aan is Greg een heerlijk open ventje, echt een gouden karakter.

Ik zal de dames pas vanaf 8 weken plaatsen zodat ik wat meer tijd heb om hun karakter te beoordelen en de beste fokrittens te kunnen kiezen.

Klik hier om meer te lezen over het geplande L-nest!

Rapalje's Dana
Dana
Castor's Gregory
Greg

Verdere planning 2018

M?-nest

Rapalje’s Ikki x ???

Dekking vanaf april 2018

Over Ikki: Van begin af aan al een heerlijk open en mensgericht meisje. Ze houdt van ontdekken en groeit goeit. Ze heeft natuurlijk nog een paar maanden te groeien voor ze gedekt mag worden. 🙂

Over de dekman: Volgt! Zit te denken aan Flowix of een van de externe dekmannen uit het H-nest.

Ikki

N?-nest

Castor’s Jorunn of Jaina x ???

Dekking vanaf juli 2018

Over Jorunn en Jaina: Momenteel zijn de dames nog piepjong, dus valt er nog weinig over te vertellen. Ze moeten nog veel groeien en dan pas kan ik beslissen welke van de twee dames gedekt zal worden. 

Over de dekman: Volgt!