Hieronder vind je de actuele nestplanning van rattery Castor en informatie over wanneer je kunt reserveren voor deze nestjes. Hou er rekening mee dat de nestplanning altijd onder voorbehoud is, de plannen kunnen altijd gewijzigd worden.

Interesse in rittens? Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat. Bekijk de nestplanning hieronder voor informatie over de status van de reserveringen en het reserveringsformulier.

Nestplanning

Actuele nesten

T-nest te Waalwijk

Rapalje’s Ponyo x Castor’s Kiedis

Reserveringen: er is momenteel niet meer te reserveren voor dit nest

Geboren op 29 mei! Extern nest bij Marijke in Waalwijk.

Over Ponyo: Ponyo komt uit het P”-nest van rattery Rapalje, een van de laatste nestjes die Rian nog gepland had. Ponyo is een lieve evenwichtige meid, met ook een ondeugende kant.

Over Kiedis: Kiedis is een knappe sociale kerel uit mijn K-nest. Hij is een erg vriendelijk mensgericht mannetje, hij komt al snel aan het deurtje staan en is nieuwsgierig van aard. Hij heeft volgens mij wel alfa-potentie, maar zonder al te harde hand.

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk zwart, met kans op Russisch blauw en siamees. Mogelijk ook burmees, chocolate en/of mink. Verwachte tekeningen zijn berken en hopelijk ook Japanner. Allen gladhaar en gewoonoor, al is er ook een kans op langhaar. Eventuele langharen worden enkel in vertrouwelijke kring geplaatst.

Lees meer over het R-nest op de nestpagina!

juli 2018

Castor’s U-nest te Terneuzen

Castor’s Orion x Castor’s James T. Kirk

Reserveringen: er is nu te reserveren!
Download het reserveringsformulier, vul deze in en mail naar reserveringen@ratterycastor.nl! Zorg dat je de pagina over reserveren hebt gelezen.

Eerste dekking niet succesvol. Opnieuw gedekt in de nacht van 9 op 10 juli, verwacht rond 31 juli 2019.

Over Orion: Een erg knap en actief meisje, gaat graag op onderzoek uit. Zowel Orion als Pan zijn beiden gewoon typische knappe nieuwsgierige agouti’s!

Over James: Heerlijk mannetje, makkelijk in de groep en zelfs een beetje een softie.

Ik verwacht lieve mensgerichte rittens voornamelijk in de kleuren agouti en zwart, met kans op cinnamon/mink, chocolate, en verrassingen. Allen effen, gladhaar en gewoonoor. Combineren met andere nestjes mogelijk!

Lees meer over het nestje van Orion en James op de nestpagina!

Castor’s V-nest te Terneuzen

Castor’s Pantalaimon x Rapalje’s Pretty Randell

Dekking voorlopig uitgesteld!

Pan heeft een flinke beschadiging aan haar oog opgelopen en moet hier eerst van herstellen.

Over Pan: Een leuke knappe meid, zit graag bij je maar gaat net zo lief op onderzoek uit!

Over Randell: Erg leuke mensgerichte man, altijd vooraan het deurtje en kan ook lekker knuffelen!

Ik verwacht leuke actieve mensgerichte rittens in voornamelijk agouti, met kans op zwart, Russisch blauw en misschien ook iets van cinnamon/mink. Waarschijnlijk allemaal effen, gladhaar en gewoonoor. Kans op verzilvering. Combineren met andere nestjes mogelijk!

Lees meer over het nestje van Pan en Randell op de nestpagina!