Onderstaande nestjes zijn momenteel aanwezig in de rattery, in de meeste gevallen zijn de rittens reeds besproken en is er dus ook niet meer te reserveren voor rittens uit deze nestjes.

Kijk bij de nestplanning voor geplande nestjes en wanneer je hiervoor kunt reserveren. Lees hier hoe reserveren in zijn werk gaat.

Castor’s D2-nest

Castor’s Yngvi x Castor’s Vulcan

Geboren op 27 februari 2021! 13 rittens waarvan 9 vrouwen en 4 mannen.

Voortzetting van mijn silken lijn, Yngvi is zelf silken en ze zal gedekt worden door Vol’jin (chocolate agouti silken) ofwel zijn broer Vulcan (agouti). Yngvi is een leuke meid en heeft het meest stabiele karakter van de twee zusjes. De gebroeders Vulcan en Vol’jin zijn erg leuke mensgerichte mannen, vooral Vol’jin sprong er als ritten al uit met zijn leuke karakter! Helaas was hij meer geïnteresseerd in de duna markeren dan in dekken, dus mocht zijn broer Vulcan het proberen! 🙂

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti en chocolate agouti, met kans op onder andere zwart en chocolate. Allen effen en gewoonoor. Gladhaar en silken vachtjes.

Lees meer over het nestje van Yngvi op de nestpagina.

13 juli 2020

Castor’s Yngvi

2 augustus 2020

Castor’s Vulcan

Castor’s E2-nest

Castor’s Zelda x Castor’s Roxas

Geboren op 28 februari 2021! 11 rittens waarvan 6 vrouwen en 5 mannen.

Ik heb hard getwijfeld of ik Zelda nog wel in zou zetten, omdat het nest van haar vader niet heel gezond is gebleken. Aangezien Zelda de enige van haar nest is, is er ook geen broertje die ik eventueel later zou kunnen inzetten. Ook kan ik daardoor het Z-nest an sich niet goed beoordelen. Op papier matcht ze heel leuk met Roxas, een ventje die ik graag nog in zou willen zetten, en ze hebben beide ontzettend leuke mensgerichte karakters.

Dus toch deze kruising ingepland, om dit stukje lijn beter te kunnen beoordelen en misschien later er toch mee verder gaan (of niet).

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, met kans op zwart, cinnamon en verrassingen. Gladhaar en silken vachtjes. Effen en ier/berken tekeningen (witte vlek op de buik).

Lees meer over het nestje van Zelda op de nestpagina.

5 augustus 2020

Castor’s Zelda

2 augustus 2020

Castor’s Roxas

Castor’s F2-nest

Castor’s Ysera x Ai’s Sirius

Geboren op 9 maart 2021! 11 rittens waarvan 5 vrouwen en 6 mannen.

Voortzetting van mijn silken lijn. Ysera is een knappe agouti silken dame met een gevoelig karakter. Geplande dekman is Ai’s Sirius, een erg leuke en knappe agouti man en een zoon van mijn eigen Castor’s Ollivander.

Qua kleuren verwacht ik voornamelijk agouti, met kans op chocolate, cinnamon en zwart. Allen effen. Zowel gladhaar als silken vachtjes.

Lees meer over het nestje van Ysera op de nestpagina.

13 juli 2020

Castor’s Ysera

Ai's Sirius

Ai’s Sirius