Heb je vragen, opmerkingen, of wil je wellicht reserveren? Lees deze pagina goed door!

Reserveren

Voor het reserveren van rittens zit je op de verkeerde pagina, ga a.u.b. naar de pagina Reserveren! Het formulier voor de wachtlijst kun je altijd vrijblijvend invullen en je kunt het opmerkingenveld gebruiken om vragen te stellen en dergelijke. 🙂

Contactformulier

Als (nog) geen rittens wilt reserveren maar wel vragen en/of opmerkingen hebt kun je emailen naar contact@ratterycastor.nl of gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Naam

Email adres

Je vraag/bericht/..

Spampreventie
captcha

Feedback

Feedback over de rattery is erg welkom, stuur gerust een mailtje of maak gebruik van bovenstaand formulier. Daarnaast bestaan er een aantal websites waar je rattery’s kunt reviewen. Sinds kort sta ik op deze rattery review websites en ik zou het leuk vinden als jullie daar een review zouden willen insturen! Natuurlijk hoor ik graag positieve ervaringen, maar ik hoop zeker ook te leren van goede feedback. Emailtjes naar contact@ratterycastor.nl zijn wat dat betreft ook welkom.

ratteries-logo

Sociale Media

Rattery Castor is ook te volgen via Facebook en Twitter. Op Facebook worden regelmatig updates en foto’s geplaatst en op Twitter komen kleine en grote nieuwtjes. Eventuele korte vragen worden ook beantwoord via sociale media!